Det kræver sit at være god ved et fadølsanlæg

16 March 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi skal lige sige med det samme, at hvis man har fået fat i et fadølsanlæg fra Torstein Drikkevareservice, så er det ikke fordi, det er særligt svært at betjene.

Man skal egentlig bare kunne nå op til det, hvor end det står, og så skal man måske stå på en kasse eller lignende, hvis man ikke er særligt høj, eller man er et barn – men i sidste tilfælde skal der være opsyn fra en voksen.

Så skal man kunne finde ud af at bruge begge arme og holde øje med, hvor meget man skænker op, og det kan de fleste godt klare; så længe man egentlig bare holder sig ædru.

Det svære kommer i, at man kan finde ud af at skænke en flot fadøl, for det kan være en grund på stedet til, at man bliver jaget væk fra anlægget, at man ikke kan finde ud af det, så en anden bliver sat til det, eller folk selv får lov til at skænke op, hvis anledningen er til det.

fadølsanlæg

Man skal øve sig på at lave en god fadøl fra et fadølsanlæg

Heldigvis kræver det egentlig bare en anelse mere øvelse end bare at finde ud af, hvordan man bruger fadølsanlægget, og så burde man kunne skænke en flot fadøl op.

Men der er forskel på øllet, man har i fustagen, og om det er den første eller sidste portion øl, der kommer ud, så det skal man også øve sig med.

Folk går jo meget op i, om de får nok øl eller for meget skum, men der må heller ikke mange skum, og så kan der være præferencer til, hvordan øllet skal se ud i sidste ende, så der er mange ting, man skal holde øje med hele tiden i den proces.

Og hvis man skal hen at skænke mange fadøl op samtidig, så kan man godt miste overblikket.

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/

More articles