Feminin og sensuel – Daisy Marc Jacobs

Leder du efter en ny duft, som på én gang understreger dit ungdommelige og lette sind, og samtidig fremhæver din kvindelighed og sensualitet? Så skulle du tage og prøve den utroligt velduftende og moderne duft Daisy fra det kendte brands Marc Jacobs.

Daisy Marc Jacobs – en uforglemmelig duft til den bemærkelsesværdige kvinde

Den smukke og søde flakon, som indeholder den velduftende Daisy Marc Jacobs parfume, er i løbet af sin levetid blevet aldeles ikonisk. Flakonens låg præges af en stiliseret marguerit, som hurtigt er blevet symbolet på alt, hvad der er feminint. Daisy Marc Jacobs parfume passer til alle de kvinder du er – den indeholder såvel det søde og blide som det nysgerrige og eventyrlystne, og dertil kommer et sofistikeret twist af sensualitet og et strejf af erotisk tiltrækning.

Daisy Marc Jacobs er på én gang en klassisk og innovativ duft, som tryllebinder alle sanser og efterlader et positivt og opløftende indtryk. Den sofistikerede bouquet af topnoter bestående af vilde skovjordbær, hjertenoter af gardenia og sommer viol samt bundnoter, som med velduftende hvidt træ danner basis for hele duften, danner et indtryk af en kvinde, som hviler i sig selv, og samtidig er ungdommelig og frimodig af sind. Daisy Marc Jacobs kan bruges til dagligt såvel som til festen eller i byen. Og du er garanteret positiv respons på din lækre, nye duft!

Find Daisy Marc Jacobs online

Hvis du vil prøve den skønne Daisy Marc Jacobs parfume, kan du finde den i Sephoras online shop på https://www.sephora.dk/maerker/marc-jacobs-parfums/, sammen med parfumer fra andre kvalitets brands så som Acqua Di Parma, Biotherm, Biotherm Homme, Calvin Klein, Caron, Caudalie, Chloé, Clean, DIOR, Dolce&Gabbana, Giorgio Armani, Giorgio Armani, Gucci, GUERLAIN, HERMÈS, Hugo Boss, Jimmy Choo, KENZO, Lancôme, Narciso Rodriguez, Paco Rabanne og Yves Saint Laurent. Se hele det lækre udvalg på sephora.dk