Giv dit website et løft med professionelle SEO tekster

Er du i besiddelse af en webshop eller en hjemmeside, som præsenterer din virksomheds tjenester – og mangler der såvel besøgende som kunder i biksen? Så bør du tage et grundigt kig på websitets SEO.

Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, altså søgemaskineoptimering på dansk. Søgemaskineoptimering er en disciplin som bør være en del af en hver online markedsførings strategi. I hvert fald hvis du ønsker at øge optimeringen på din hjemmeside.

Uanset om du sælger fysiske produkter eller produkter til download – for eksempel software abonnementer – gennem din online shop, eller om du via dit website ønsker at promovere ydelser og services bør du sørge for at din online tilstedeværelse brænder igennem.

Nu om stunder finder de fleste kunder de shops eller hjemmesider som tilbyder relevante produkter eller ydelser via søgemaskiner som for eksempel Google eller Bing. Alle undersøgelser af købeklare kunders søge adfærd peger på at de altid vil tage et af de øverste fem links på Googles søgeresultat side – og det er et absolut fåtal som bladrer om på side to eller tre.

Derfor handler det for dig om at optimere din hjemmeside eller webshop således at den gør sig godt overfor Google. Dette gøres via stærk SEO. Og til dette formål har du brug for en SEO skribent som kan hjælpe dig med at skabe det rette indhold.

Hvad er en SEO skribent?

En SEO skribent er, kort fortalt, en tekstforfatter som har specialiseret sig inden for udfærdigelse af søgemaskineoptimerede tekster til web.

Du kan med hjælp fra en dygtig SEO skribent opnå langt flere besøgende – og der af følgende højere konvertering – på din hjemmeside. Dette skyldes at en SEO skribent ved præcis hvordan man optimerer teksten på en hjemmeside så den fænger hos såvel Google som hos det købe klare publikum. Læs mere på wordpens.com.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *