Hvad er teknisk isolering?

Teknisk isolering er en fag disciplin inden for isolering som inkluderer følgende former for isolering: Brand isolering, kulde isolering, varme isolering, lyd isolering samt VVS og VENT isolering. Hvor traditionel isolering primært handler om at holde temperatur og luft fugtighed inden døre på et stabilt niveau vil teknisk isolering således have flere anvendelses områder.

Skal du eksempelvis have brand isoleret dine rør og kabler i en større bygning – for eksempel i en produktions hal eller i en landbrugs bygning – bør du kontakte en virksomhed som har speciale inden for teknisk isolering. Det samme gælder hvis du for eksempel har brug for at skabe et godt arbejdsmiljø ved hjælp af effektiv lyd isolering.

Hvor kan jeg få hjælp i forbindelse med teknisk isolering i det vestlige Jylland?

Nytech Isolering er en ordre producerende virksomhed med base i Esbjerg som har specialiseret sig inden for isolering. Nytech Isolering udfører store og små isolerings opgaver i forbindelse med fuld eller del entreprise i hele Danmark såvel som i det store udland.

Når du vælger at lade Nytech Isolering forestå den tekniske isolering i forbindelse med dit bygge eller entreprise projekt er du garanteret en professionel og kompetent behandling. Nytech Isolering råder over nogle af branchens dygtigste og mest vidende medarbejdere som sørger for altid at holde sig up to date med de nyeste tendenser, teknikker, produkter og metoder inden for deres felt. Dette sker gennem løbende kurser og efteruddannelse – og dette er din garanti for altid at få leveret et produkt som lever op til de gældende regler og standarder.

Nytech Isolering påtager sig opgaver inden for teknisk isolering, industri isolering, indretning med lofter og skillevægge til off-shore, isolering af tankanlæg, skibsisolering, lydisolering samt brandisolering af vægge, lofter, gulve og stål konstruktioner. Der ud over udfører Nytech Isolering alle typer isolerings arbejde der vedrører VVS og ventilation. Du kan læse mere på nytechisolering.dk

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *