Sådan laver du en cheesecake, der bliver husket

08 March 2021
Silje Hansen

editorial

Skal du overraske dine klassekammerater eller kollegaer, så kommer du som regel godt afsted med kage. Kage er noget de fleste elsker og sætter pris på.  Kage kommer i mange forskellige varianter og smage, hvorfor der med garanti altid er en kage, som man kan lide. Her er cheesecake ikke en undtagelse. Cheesecake er utrolig populært i Danmark, hvorfor du ikke kan gå helt galt i byen med en lækker og cremet cheesecake. Den kan du naturligvis sætte dit personlige præg på, så du får de elementer i cheesecaken som du elsker. 

Som sagt så er der flere forskellige varianter og måder at lave cheesecake på. I denne artikel hjælper vi dig med en sikker opskrift på en cremet og velsmagende cheesecake. 

Hvad skal du bruge for at komme godt i mål med en cheesecake?

For at lave en god cheesecake kræver det nogle basis ingredienser. Det kan blandt andet være smør, digestive kik, natural flødeost, mascarpone, piskefløde, vaniljestang, flormelis, citron og husblas. Det er egentlig hovedingredienser for at lave en god cheesecake. Her er der blandt holdninger til mængden af de forskellige ingredienser for at skabe den bedst mulige cheesecake. Det er også et spørgsmål om smag og behag. 

Her kan du naturligvis pynte cheesecaken med enten ribsgele eller friske bær. Det spiler meget godt op med den ellers cremet og tunge kage, da det giver noget friskhed til kagen. 

Hvor finder du den bedste opskrift på en cheesecake?

Er du ved at undersøge dine muligheder for at finde den perfekte opskrift på at lave en cheesecake, så kan du med fordel besøge dk-kogebogen.dk. Her finder du både en dejlig opskrift på en cheesecake, som du garanteret vil blive husket for. Du kan også finde inspiration til mange andre opskrifter på kager og almindelige hverdagsretter. Der er også en beskrivelse af fremgangsmåden. 

More articles