Tandregulering med Invisalign – den usynlige tandskinne

28 April 2021
Astrid Pedersen

Mange mennesker skjuler deres smil fordi de er kede af deres uregelmæssige tandsæt. Og det er faktisk synd. Især fordi det sagtens kan lade sig gøre at rette op på de skæve bisser – også selv om man ikke længere er i sin pure ungdom.

Tænderne flytter sig nemlig gennem hele livet, hvilket er årsagen til at de kan gå hen og blive skæve med alderen. Det betyder samtidig også at tænderne kan rettes gennem hele livet.

Hvis tandsættet ellers er intakt, og tænderne generelt sunde og raske, vil du med stor sandsynlighed kunne have stor glæde af en tandretning. Og kvier du dig ved at skulle være iført fast monterede tandbøjler kan du med stor fordel vælge den moderne metode til tandregulering som hedder Invisalign.

Invisalign – fremtidens tandregulering

Før i tiden blev tænder primært rettet ved hjælp af de før nævnte fast monterede tandbøjler i metal, de såkaldte togskinner. Dette var en ikke videre behagelig, men dog effektiv, metode til tandregulering hos børn, og benyttes stadigvæk i vidt omfang.

Dette skyldes dog mestendels at børn sjældent vil have disciplinen til et Invisalign forløb. Invisalign består nemlig af tynde tandskinner fremstillet i hård plast som man selv kan sætte i og tage ud af munden. Dette gør Invisalign særligt velegnet til tandregulering for voksne som sagtens kan holde til at have skinnerne i munden i de påkrævede 22 timer i døgnet. Og med Invisalign er det faktisk muligt at opnå mindst lige så flotte resultater som med en fast monteret bøjle.

Hvor kan jeg få en professionel Invisalign tandregulering?

Ønsker du således at få rettet dine skæve tænder med Invisalign skinner bør du vælge en tandlægeklinik som har specialiseret sig i denne form for tandregulering – for eksempel You Smile I Smile. Du kan booke tid til en gratis forundersøgelse på yousmileismile.dk

More articles